> Geldersch Pakhuys Financieel Advies

Hypotheek voor DGA, zelfstandig ondernemer en particulier.

Waar Vito Papa en Erik Span besloten om hun krachten te bundelen, ontstond in 2007 Geldersch Pakhuys. Eenmaal uitgegroeid tot een middelgroot kantoor met een hecht team, zorgen zij ervoor dat ze voor u cijfers vertalen naar begrijpelijke taal op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financieel advies. De samenwerking met bijna alle banken en verzekeraars in Nederland biedt een op maat gemaakte oplossing voor elke klant.

Wij pakken zowel makkelijkere als lastige financiële problemen aan. Beide moeten tenslotte gefinancierd kunnen worden. Onze meerwaarde? Geldersch Pakhuys Financieel Advies is zowel RAIA als SEH gecertificeerd, wat betekent dat u van ons hoogwaardige adviezen kunt verwachten door grote mate van vakkennis. Uiterste tevredenheid is ons streven.

Wij staan met veel plezier voor u klaar!

vito papa

Deze specialist op het gebied van (zakelijke) verzekeringen is het aanspreekpunt voor al uw verzekeringsvragen. Vito zit al jaren in het vak en dat is te merken aan zijn mate van kennis en kunde.

(ma t/m vr aanwezig)

Erik Span

Dankzij zijn vakkundigheid en passie voor het vak kunt u met al uw vragen over hypotheken, financieel advies en ziekteverzuim bij Erik terecht.

(ma t/m vr aanwezig)

Esther Span-van Rienen

Esther is de administratieve duizendpoot binnen Geldersch Pakhuys Financieel Advies. Zij handelt de schades af en beheert de administratie van verzekeringen.

(ma, di en do aanwezig)

Cilie Segers-Bloemberg

De enthousiaste Cilie is verantwoordelijk voor de administratie van hypotheken en financiële zaken. Zij doet dit werk al sinds 2011 met veel plezier.

(ma, wo en do aanwezig)

afbeelding

Marvin is onder meer verantwoordelijk voor het verwerken van offertes, het afhandelen van schades.

(di t/m vr aanwezig)